Zo solliciteer je rimpelloos in 6 stappen

Voor je solliciteert, is er nog iets wat je moet weten. Dat is dat wij er geen gras over laten groeien. Klikt het, dan klikt het en dan is de match in no time gemaakt. Ook in het andere geval hoor je snel van ons. En niet zomaar met een standaard reply. Nee, je krijgt gefundeerde feedback en eventueel zelfs deskundige tips. Een verfrissende aanpak? Absoluut. Daar houden wij van.   

Klaar om te solliciteren bij Kinetico Aquacare? Dit is onze 6 stappen-flow. Go with it en zet je carrière in een stroomversnelling. 

stap 1 / Vind je droomjob

Nieuwe carrièrekansen vind je op onze jobsite. Check ‘m regelmatig. Zo ben jij altijd op de hoogte van onze nieuwste vacaturesSpontaan solliciteren kan ook. Wij houden van zin voor initiatief.

Stap 2 / Bezorg ons je motivatie en cv

Via ons online sollicitatieformulier solliciteer je snel en makkelijk. Upload er je cv en laat ons jouw motivatie voor de specifieke job weten. Een tip: wij houden van persoonlijkheid. Laat die dan ook zeker doorsijpelen in je bericht.

stap 3 / Vind je droomjob

Voor (aanstaande) nieuwe medewerkers is HR-manager Nadja Greeven het gezicht van Kinetico Aquacare. Maar verwacht je niet aan een droog vraag-en-antwoord uurtje. Nadja houdt van een goed gesprek (uiteraard met een glaasje water) en peilt graag naar jouw skills, passie en persoonlijkheid. De perfecte basis voor een duurzame samenwerking. 
In een volgend gesprek maak je ook kennis met je mogelijke directe ‘baas’. Ook daar is een gezamenlijke golflengte belangrijk als jullie binnenkort nauw gaan samenwerken.

Stap 4 / Doorsta moeiteloos onze online en/of praktijktest 

Er valt heel wat meer over je te weten dan we kunnen achterhalen tijdens die eerste gesprekken. Daarom volgt er ook een korte online of praktijktest. Kwestie van goed te kunnen inschatten hoe jij denkt en dingen in real life aanpakt.

stap 5 / Ga samen met ons door je contractvoorstel

Heb je ons helemaal overtuigd? Dan overlopen wij graag samen je contractvoorstel. Zo zijn alle kleine lettertjes meteen duidelijk voor je. Je kan alles daarna rustig nalezen thuis vooraleer je je handtekening zet.

Stap 6 / Zet je handtekening en … welkom! 

Zin om bij ons aan de slag te gaan? Dan hebben wij alleen nog maar jouw handtekening onder je contractvoorstel nodig. Wij kijken alvast uit naar een mooie samenwerking. Welkom bij het Kinetico Aquacare-team!

Welcome aboard: zo zien je eerste weken bij Kinetico Aquacare eruit

Een nieuwe sector? Een nieuwe werkomgeving? Wees gerust. Wij gooien je niet zomaar in het diepe. Tijdens jouw eerste 3 à 4 weken dompelen we je graag eerst helemaal onder in onze cultuur, producten en workflow. Zo krijg je alles mee om er enthousiast tegenaan te gaan.

Heb je vragen? 
Stel ze gerust aan HR-manager Nadja Greeven.

Mail Nadja via ngreeven@kinetico.com.
Stuur een Whatsapp via +32 484 20 05 71.