Diensten Kinetico Aquacare

Bij Kinetico Aquacare kun je in heel België terecht voor de installatie, onderhoud, herstelling en verhuis van je waterontharder, waterfilter of drinkwatersysteem.

Vestigingen in jouw buurt

Er is altijd een Kinetico Aquacare-vestiging bij je in de buurt! Techniekers en adviseurs staan in heel België voor je klaar. Heb je een vraag, wil je advies, een onderhoud of herstelling? Contacteer ons dan via het gratis telefoonnummer 0800 220 02. Wij staan steeds tot je dienst.

Vestigingen: 

Herk-de-Stad
Industrieweg Daelemveld 1026

Roeselare
Herdersstraat 4 bus 21C

Boortmeerbeek
Oudestraat 147 b1

Erembodegem
Industrielaan 4

Installatie waterontharder

Heb je een Kinetico Aquacare waterontharder gekocht? Dan komt een van onze techniekers deze bij jou installeren. Hiervoor evalueert hij eerst de omgeving en vraagt hij naar de watermeter, afvoer en aansluitingsmogelijkheden. Ook meet hij de druk van je leidingwater en plaatst hij, waar nodig een drukregelaar. Is er geen afsluitkraan, dan wordt ook deze geïnstalleerd. Daarna worden de voorfilter, waterontharder, terugslagkleppen en air-gap correct opgesteld.  

Na de installatie van je waterontharder wordt er gecontroleerd of het toestel goed werkt en er geen lekken zijn. Uiteraard wordt het water zelf ook getest. Hierna krijg je uitleg over de werking van het toestel, hoe je het zout aanvult en over de bypass. Vanaf nu kun je genieten van heerlijk zacht water bij jou thuis.

Onderhoud waterontharder

Wil je dat je waterontharder optimaal blijft werken? Dan raden we jaarlijks een onderhoud aan om de kwaliteit van je waterontharder én het leidingwater te garanderen. Eén van onze techniekers komt dan langs en controleert, reinigt en desinfecteert het toestel volledig, zodat het nog steeds optimaal werkt.

Heb je een garantieformule? Dan profiteer je van het gemak om zowel het onderhoud, zout als garantie te combineren in 1 formule. Heb je dit niet? Neem dan vrijblijvend contact op voor een jaarlijkse controle.

Maak een afspraak voor het onderhoud van je waterontharder via het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook je klantnummer.

NIEUW! Vanaf nu contacteren we je via sms/e-mail wanneer je toestel een onderhoud nodig heeft. Via de online tool kun je dan zelf plannen wanneer dat onderhoud plaatsvindt. Heb je nog vragen? Contacteer ons op het e-mailadres service@aquacare.be. Tot binnenkort!

Installatie drinkwatersysteem

Heb je een Kinetico Aquacare waterfilter of drinkwatersysteem gekocht? Dan komt onze Kinetico Aquacare-technieker deze installeren. Je kunt kiezen voor de plaatsing van een drinkfilter onder het aanrecht van je keuken of een drinkwatertoestel op het aanrecht, aangesloten op een bestaande kraan of op een nieuw tappunt. Een drinkwatertoestel wordt aangesloten op het leidingwater en op het elektriciteitsnet. Noot: om de levensduur van je drinkwatersysteem te verlengen, plaatst de technieker ook een voorfilter.

 

Onderhoud drinkwatersysteem

We garanderen graag de kwaliteit van je drinkwatersysteem. Je mag onze technieker dan ook twee keer per jaar verwachten voor een onderhoud. Hierbij controleert, reinigt en desinfecteert hij je toestel. Ook vervangt en spoelt hij de filter. Zo geniet je ook de volgende maanden van heerlijk drinkwater.

Maak een afspraak voor het onderhoud van je drinkwatersysteem via het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook je klantnummer.

Herstellingen toestellen

Wil je je waterontharder of drinkwatersysteem laten herstellen? Onze ervaren technici geven graag advies en doen alle nazichten en herstellingen van de toestellen van Kinetico Aquacare.

Tip: voor onze waterontharders kun je een Platinum-garantie afsluiten. Herstellingen zijn hierin inbegrepen. Vraag gerust naar onze garantieformules.

Bel voor een herstelling naar het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook je klantnummer. Je kunt hier terecht voor ondersteuning.

Verhuis toestellen

Verhuis je naar een andere woning? Dan kun je op beide oren slapen. Aquacare verhuist je waterontharder of drinkwatersysteem voor jou! De technieker koppelt het toestel los op de oude locatie, vervoert het systeem naar de nieuwe locatie, installeert het terug en stelt het correct af.

Maak een afspraak voor de verhuis van je waterontharder of drinkwatersysteem via het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook je klantnummer.