Wie zijn we?

Zo gepassioneerd zijn wij door water


Iedere dag worden we gedreven door een onstuitbare behoefte om de levenskwaliteit van klanten en potentiële klanten te verhogen met zuiver water.
We zijn voortdurend dorstig. We stellen in vraag en dagen onszelf uit.
Al onze dagelijkse handelingen creëren een krachtige impact.
We streven iedere dag naar duurzaamheid. Hierdoor dragen we zorg voor onze planeet, voor onszelf, voor onze kinderen en voor onze toekomstige generaties.

Water is onze passie en dat delen we graag met iedereen.

Met Kinetico Aquacare haal je het maximum uit je water!


Nummer één in het behandelen van water

Kinetico Belgium nv maakt deel uit van Kinetico Inc. een Amerikaanse producent van - en marktleider in - waterbehandelingsapparatuur. Als waterexpert ontwikkelt het de meest innovatieve producten om de beste waterkwaliteit te garanderen. Miljoenen klanten wereldwijd genieten zo dagelijks van heerlijk water.

 

Waterontharders
Kinetico is sinds 1970 de uitvinder van waterontharders en filters zonder elektriciteit. Dit is nog steeds het beste systeem! Geen gedoe met elektriciteit, timers en computers want de toestellen werken hydraulisch met de kracht van bewegend water. En dankzij de dubbele harstank heb je 24 uur op 24 zacht water, in tegendeel tot toestellen met één tank.
Drinkwatersystemen
Sinds 2004 biedt Kinetico Aquacare drinkwatersystemen aan voor particulieren en professionelen. Hierdoor geniet je van heerlijk, gezuiverd drinkwater zonder te moeten sleuren met flessenwater. De professionele drinkwatersystemen zijn te vinden in vooraanstaande sterrenrestaurants, in de zorgsector en in verschillende bedrijven.
Economisch en ecologisch
De Kinetico waterontharders zijn hydraulisch aangestuurd. Hierdoor bespaar je op energie en draag je bij tot een beter milieu. Met een Kinetico drinkwatersysteem drink je op een duurzame manier water. Het systeem wordt aangesloten op de waterleiding, zo wordt het water zonder CO2-uitstoot geleverd én bespaar je de planeet van het afval door lege flessen.
Overal een servicepunt in jouw buurt
Onze servicepunten in België zijn verspreid over het hele land: in Herk-de-Stad, Wellen, Kessel-lo, Bornem, Dendermonde, Dilbeek, Eeklo, Harelbeke, Erembodegem, Bergen en Luik. Zo heb je er altijd een in jouw buurt. Je kunt ons tijdens de kantooruren telefonisch bereiken via 0800 220 02!
Meer dan 50 jaar ervaring
We hebben meer dan 50 jaar ervaring in het verdelen, installeren en onderhouden van waterontharders. We ontwikkelden een slimme aanpak om waterproblemen te behandelen: efficiënt, effectief en economisch. Ook onze drinkwatersystemen zijn zeer kwalitatief. Jaren van kennis, expertise en ervaring maken Kinetico Aquacare een merk waarop je kunt vertrouwen!
Lid van Aqua Belgica
Kinetico Aquacare is lid van Aqua Belgica, de Belgische beroepsvereniging van waterbehandelingsbedrijven. De producten en diensten van Kinetico Belgium stemmen volledig overeen met de richtlijnen van deze beroepsvereniging, dit zowel wat deontologie als de vereisten voor een goede waterbehandelingsinstallatie betreft.
Garantie
Kinetico Aquacare heeft garantieformules voor waterontharders en drinkwatersystemen. Hiermee ontzorgen we onze klanten, zorgen we ervoor dat hun toestel optimaal werkt en garanderen we een langere levensduur van hun toestel.

Wettelijke garantie