Contacteer ons op het nummer  013/55.17.01

Elke druppel telt


Water is een vitaal element in ons leven.  Ieder levend wezen op aarde is er afhankelijk van. De bekommernis over de kwaliteit van water heeft altijd bestaan. Water heeft een extreem zuiverende functie in ons lichaam.  We zien het als onze missie om water in haar zuiverste vorm aan te bieden.  In jouw bedrijf, voor jouw klanten, voor jouw medewerkers en voor de toestellen die je gebruikt.

Voordelen voor jouw bedrijf

 

Bij Kinetico Aquacare zetten we ons in voor een duurzame en gezonde levensstijl. We zijn al 50 jaar voorvechters van een gezonde planeet en een gezonde levensstijl. Lokaal gezuiverd water rechtstreeks uit de kraan, geen CO² verbruik, geen eenmalig plastiekverbruik, gezond water dat uw lichaam reinigt.  Naast het financiële voordeel voor jouw bedrijf zorgen we voor een mentaliteitswijziging bij medewerkers, zodat ze ook thuis deze gezonde levensstijl verder zetten. Door het gebruik van onze watertechnieken, Kinetico flessen en karaffen moedigen we dit sterk aan.  

Heb je het gevoel dat er veel toestellen stuk gaan? Merk je op dat jouw bedrijfskeuken, sanitair en kranen niet meer glanzen? Een waterontharder kan dit probleem verhelpen. Want door te veel kalk in je leidingwater verstoppen je kranen en leidingen, geven boilers, (af)wasmachines en sanitair er de brui aan, verbruiken je verwarmingselementen meer energie en gaan ze minder lang mee. Hard water zorgt dus voor heel wat problemen. Hierdoor betaal je hogere kosten voor energie, herstellingen en vervangingen.

Voor jouw restaurant

 

Gezond en lekker drinkwater voor iedere klant

Flessenwater kopen brengt heel wat met zich mee: je moet sleuren met flessen, opslagruimte voorzien en achteraf het afval recycleren.

Een drinkwatersysteem voor jouw zaak filtert niet alleen je leidingwater, het perfectioneert het ook helemaal naar jouw smaak. Op kamertemperatuur, gekoeld, bruisend? Aan jou de keuze.
Je tapt je water aan sterrenrestaurantkwaliteit aan een stijlvol vormgegeven  drinkwatersysteem. Verras je gasten met een heerlijk glaasje eigen huiswater!

Bescherm jouw dure keukentoestellen

Je hebt geïnvesteerd in een eigen restaurant en ja, jouw toestellen voor de keuken kosten behoorlijk veel geld.  Dan dient u te weten dat kalk de sluipmoordenaar is van alle toestellen, kranen en sanitair.  Want door te veel kalk in je leidingwater verstoppen je kranen en leidingen, geven boilers, (af)wasmachines en sanitair er de brui aan, verbruiken je verwarmingselementen meer energie en gaan ze minder lang mee. Hard water zorgt dus voor heel wat problemen en kosten.  Een Kinetico waterontharder kan dit probleem verhelpen.

Bespaar personeelskosten

Heeft u tevens geïnvesteerd in een vaatwasser? Merkt u dat u nog steeds uw vaat dient af te drogen om geen strepen te hebben.  Dan heeft u nood aan een KINETICO HORECA RO systeem.

De allerbeste koffie

De beste koffie bestaat vaak uit slechts 2 elementen:

  • De allerbeste bonen
  • Het zuiverste water.

Voor de keuze van de beste koffiebonen kunnen we je enkel goed advies geven. Voor het behandelen van jouw water is Kinetico de specialist.

50 jaar ervaring en dienstverlening

Marktleider in wateroplossingen

Servicegericht

Internationaal, familiaal, loyaal: altijd in jouw buurt

Beoordelingen

 

Klanten nodig? Kinetico helpt jouw restaurant aan nieuwe klanten.