Diensten Kinetico Aquacare

Jouw water
heeft de beste zorgen nodig

 

Behandel je water met de juiste zorg. Onze waterexperten helpen je hier graag mee. Jaren van expertise maken van Kinetico een merk waarop je kunt vertrouwen! Miljoenen klanten wereldwijd genieten dagelijks van heerlijk Kinetico water. We ontwikkelden een slimme aanpak om waterproblemen te behandelen: efficiënt en economisch. Kinetico opereert steeds met dezelfde service garantie. De allerbeste service bij jou in de buurt. Onze techniekers zijn dan ook verspreid over het hele land. Je kunt ons tijdens de kantooruren telefonisch bereiken via 013/55.17.01

Meer dan 50 jaar ervaring
We hebben meer dan 50 jaar ervaring in het verdelen, installeren en onderhouden van waterontharders. We ontwikkelden een slimme aanpak om waterproblemen te behandelen: efficiënt, effectief en economisch. Ook onze drinkwatersystemen zijn zeer kwalitatief. Jaren van kennis, expertise en ervaring maken Kinetico Aquacare een merk waarop je kunt vertrouwen!
Lid van Aqua Belgica
Kinetico Aquacare is lid van Aqua Belgica, de Belgische beroepsvereniging van waterbehandelingsbedrijven. De producten en diensten van Kinetico Belgium stemmen volledig overeen met de richtlijnen van deze beroepsvereniging, dit zowel wat deontologie als de vereisten voor een goede waterbehandelingsinstallatie betreft.
Garantie
Kinetico Aquacare heeft garantieformules voor waterontharders en drinkwatersystemen. Hiermee ontzorgen we onze klanten, zorgen we ervoor dat hun toestel optimaal werkt en garanderen we een langere levensduur van hun toestel.