De Kinetico bottle
een nieuwe manier om te hydrateren


Op zoek naar de ideale ‘running mate’? Dankzij de Kinetico bottle vergeet je niet om onderweg of tijdens het sporten te hydrateren. Neem je eigen kraantjeswater of een ander heerlijk drankje mee onderweg in de stijlvolle herbruikbare drinkfles. Dankzij zijn keramisch laag wordt de smaak en de temperatuur van je favoriete drankje urenlang behouden. De Kinetico bottle is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bestel snel je favoriet.

Ecologisch
Ruil plastic wegwerpflessen in voor een herbruikbare drinkfles
Praktisch
Handig meeneemformaat, ligt gemakkelijk in de hand
  1. Poederlaag: aan de buitenkant van Kinetico bottle zit een gekleurde oppervlakafwerking die zeer duurzaam is. De drinkfles is hierdoor gemakkelijk vast te nemen en te dragen.
  2. Vacuümisolatie: het luchtvrije gebied tussen de wanden isoleert uitstekend waardoor de buitentemperatuur de temperatuur van de inhoud van de fles niet beïnvloedt.
  3. Roestvrij staal: het roestvrijstaal is geschikt voor voeding en  BPA-vrij. Het is resistent en zeer licht.
  4. Keramische laag: de inwendige keramische laag in de Kinetico bottle behoudt de oorspronkelijke smaak van je dranken.

"Neem je Kinetico bottle overal mee!" 

Technische gegevens:

Kleur: verschillende kleuren beschikbaar
Inhoud: 600 ml
Flesgrootte: 220 x 70Ø mm
Grootte dop: 50 x 50Ø mm
Temperatuur: tot 24 uur koud, tot 7 uur warm

 

Behoudt de temperatuur en is makkelijk te reinigen

"Dankzij de keramische laag houdt de Kinetico bottle je favoriete drankje tot 24 uur koud of 7 uur warm zonder smaakverlies!" 

De echte magie van de Kinetico bottle zit in de binnenkant. Doordat de drinkfles gemaakt bestaat uit een keramische coating, in de plaats van roestvrij staal, houdt de Kinetico bottle de temperatuur van je favoriete drankje langer vast en blijft de smaak fris en vrij van onaangename metaalsmaakjes. De verbeterde vacuüm isolatie van de drinkfles zorgt ervoor dat de buitentemperatuur geen invloed heeft op de temperatuur binnenin. Je drankje blijft dus 24 uur koud en 7 uur warm, ongeacht het weer!