Betrouwbare kalkbestrijder
Premier Compact


Teistert kalk je woning? Deze ultieme waterontharder staat 24 uur op 24 voor je paraat, gewapend met een dubbele harstank. Hij is bescheiden en zuinig maar bijzonder effectief. Voortaan is elke druppel water zacht! Hij werkt optimaal en snel zonder elektriciteit. Een eigen plekje bij de watertoevoer en af en toe een beetje regeneratiezout, is alles hij vraagt. Bovendien draagt hij ook zorg voor zichzelf door enkel te spoelen met zacht water. Haal jij hem binnenkort in huis?

 • 24 uur op 24, 7 op 7 zacht water
 • Werkt zonder elektriciteit
 • Compact design
 • Zuinig in water- en zoutverbruik
 • Snelle regeneratie

Een match voor jou en je woning?

Premier Compact van Kinetico Aquacare maakt het verschil

Hoe werkt het?

 

Het onthardingsproces: Het hard leidingwater stroomt binnen in de ontharder. De kalk hecht zich aan de harsdeeltjes. Zacht water stroomt naar je woning.

Regeneratie: De harsdeeltjes in de waterontharder raken verzadigd. Het systeem stuurt een zoutoplossing door de tank. Deze oplossing reinigt de hars. Het systeem voert de kalk af naar de riolering.

Tijd voor een kennismaking?

 

Vraag een prijsofferte aan

 

Wil je de kwaliteit van je water verbeteren met een waterontharder? Vraag hier vrijblijvend je persoonlijke offerte aan. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend voor de offerte en om je verder te informeren.

Vul hieronder je gegevens in:

  Naam / Voornaam*

  Telefoonummer*

  Postcode*

  E-mailadres*

  Type verzoek

  Klantnummer

  Ik accepteer het ontvangen van promoties en reclame

  Ik accepteer het privacybeleid.