Ecologische waterverzachter 2051s


Heeft kalk je woning in haar greep? De 2051s schiet ter hulp! Deze waterverzachter behandelt je leidingwater met zorg en dat 24 uur op 24. Hij is een echte groene jongen: dankzij zijn gepatenteerde turbine heeft hij geen nood aan elektriciteit, hij werkt vlot en zelfstandig op kinetische energie, opgewekt door bewegend water. Weg met schakelaar of in te stellen uurwerk! Bovendien heeft hij 65 % minder zout nodig voor zijn regeneratie. Versterkt deze ecologische waterverzachter binnenkort je sanitaire installatie? verwarmingselementen meer energie en gaan ze minder lang mee. Hard water zorgt voor heel wat problemen. Hierdoor betaal je je blauw aan kosten voor energie, herstellingen en vervangingen.

 • Geen elektriciteit nodig
 • Permanent zacht water
 • 2 harstanken (duplex)
 • Uniek gemeten regeneratie
 • Spoeling met zacht water
 • Ecologisch: tot 65 % minder zout nodig

Binnenkort je groen paradepaardje?

2051s van Kinetico Aquacare maakt het verschil

Hoe werkt het?

 

Het onthardingsproces: Het hard leidingwater stroomt binnen in de ontharder. De kalk hecht zich aan de harsdeeltjes. Zacht water stroomt naar je woning.

Regeneratie: De harsdeeltjes in de waterontharder raken verzadigd. Het systeem stuurt een zoutoplossing door de tank. Deze oplossing reinigt de hars. Het systeem voert de kalk af naar de riolering.

Tijd voor een kennismaking?

 

Vraag een prijsofferte aan

 

Wil je de kwaliteit van je water verbeteren met een waterontharder? Vraag hier vrijblijvend je persoonlijke offerte aan. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend voor de offerte en om je verder te informeren.

Vul hieronder je gegevens in:

  Naam / Voornaam*

  Telefoonummer*

  Postcode*

  E-mailadres*

  Type verzoek

  Klantnummer

  Ik accepteer het ontvangen van promoties en reclame

  Ik accepteer het privacybeleid.