Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten Kinetico Aquacare

Bij Kinetico Aquacare kun je in heel België terecht voor de installatie, onderhoud, herstelling en verhuis van je waterontharder, waterfilter of drinkwatersysteem.

Vestigingen in jouw buurt

Er is altijd een Kinetico Aquacare-vestiging bij je in de buurt! Techniekers en adviseurs staan in heel België voor je klaar. Heb je een vraag, wil je advies, een onderhoud of herstelling? Contacteer ons dan via het gratis telefoonnummer 0800 220 02. Wij staan steeds tot je dienst.

Service puntenVestigingen: 

Herk-de-Stad
Industrieweg Daelemveld 1026

Roeselare
Herdersstraat 4 bus 21C

Boortmeerbeek
Oudestraat 147 b1

Erembodegem
Industrielaan 4

Installatie waterontharder

Heb je een Kinetico Aquacare waterontharder gekocht? Dan komt een van onze techniekers deze bij jou installeren. Hiervoor evalueert hij eerst de omgeving en vraagt hij naar de watermeter, afvoer en aansluitingsmogelijkheden. Ook meet hij de druk van je leidingwater en plaatst hij, waar nodig een drukregelaar. Is er geen afsluitkraan, dan wordt ook deze geïnstalleerd. Daarna worden de voorfilter, waterontharder, terugslagkleppen en air-gap correct opgesteld.  

Na de installatie van je waterontharder wordt er gecontroleerd of het toestel goed werkt en er geen lekken zijn. Uiteraard wordt het water zelf ook getest. Hierna krijg je uitleg over de werking van het toestel, hoe je het zout aanvult en over de bypass. Vanaf nu kun je genieten van heerlijk zacht water bij jou thuis.

Installatie drinkwatersysteem

Heb je een Kinetico Aquacare waterfilter of drinkwatersysteem gekocht? Dan komt onze Kinetico Aquacare-technieker deze installeren. Je kunt kiezen voor de plaatsing van een drinkfilter onder het aanrecht van je keuken of een drinkwatertoestel op het aanrecht, aangesloten op een bestaande kraan of op een nieuw tappunt. Een drinkwatertoestel wordt aangesloten op het leidingwater en op het elektriciteitsnet. Noot: om de levensduur van je drinkwatersysteem te verlengen, plaatst de technieker ook een voorfilter.

Onderhoud drinkwatersysteem

We garanderen graag de kwaliteit van je drinkwatersysteem. Je mag onze technieker dan ook twee keer per jaar verwachten voor een onderhoud. Hierbij controleert, reinigt en desinfecteert hij je toestel. Ook vervangt en spoelt hij de filter. Zo geniet je ook de volgende maanden van heerlijk drinkwater.

Maak een afspraak voor het onderhoud van je drinkwatersysteem via het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook je klantnummer.

Herstellingen toestellen

Wil je je waterontharder of drinkwatersysteem laten herstellen? Onze ervaren technici geven graag advies en doen alle nazichten en herstellingen van de toestellen van Kinetico Aquacare.

Tip: voor onze waterontharders kun je een Platinum-garantie afsluiten. Herstellingen zijn hierin inbegrepen. Vraag gerust naar onze garantieformules.

Bel voor een herstelling naar het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook je klantnummer. Je kunt hier terecht voor ondersteuning.