Overslaan en naar de inhoud gaan

Premier Compact waterontharder: jarenlang genot van zacht water

Op zoek naar een compacte, betrouwbare en flexibele waterontharder voor jouw woning? Jouw zoektocht eindigt hier, want onze Premier Compact is exact wat je nodig hebt. Ontdek nu alles over dit topproduct.

24 uur op 24 genieten van zacht water

Met de Premier Compact kan je altijd rekenen op zacht water. Dankzij de wisselwerking tussen de twee harstranken binnenin het apparaat, blijft deze altijd in werking. Over energiezuinigheid hoef je je ook geen zorgen te maken want de ontharder is heel zuinig in water- en zoutverbruik.

Wat de Premier Compact uniek maakt

Vraag je je af hoe de Premier Compact verschilt van andere waterontharders? Wel, het apparaat heeft drie unieke eigenschappen:

  • Het is heel compact waardoor het op een praktische, verborgen plek geïnstalleerd kan worden.
  • Het heeft geen elektriciteitaansluiting nodig, waardoor het vrijwel overal geplaatst kan worden. Geen stopcontact nodig!
  • Het spoelt zichzelf met zacht water, waardoor ook de levensduur van de waterontharder zelf wordt verlengd.

Hoe de waterontharder werkt

Benieuwd hoe het wateronthardingsproces in zijn werk gaat? Het proces ziet eruit als volgt:

  1. Het leidingwater komt binnen in de waterontharder.
  2. Het water wordt door een van de tanken met harsbolletjes gestuwd.
  3. Het kalk in het water hecht zich aan de harsbolletjes en wordt uit het water gehaald.
  4. Het kalkvrijewater stroomt verder en komt uit onze kraan of in onze apparaten terecht.
  5. Het systeem voert het kalk af naar de riolering.

Wanneer de harsdeeltjes in een van de tanken verzadigd geraken, stuurt het systeem een zoutoplossing door de tank. De andere tank neemt het werk dan tijdelijk over waardoor het apparaat 24/24 in werking blijft.

Installatie en onderhoud

De installatie van de Premier Compact gebeurt altijd door opgeleide, ervaren installateurs. Al onze installateurs doen hun werk met plezier, waardoor ze jou met een glimlach verder helpen. Ze volgen ook maandelijks opleidingen om hun kennis en kunde bij te schaven.

Wanneer de installateur langskomt, vragen we jou om aanwezig te zijn om de betaling uit te voeren en uitleg te krijgen over de waterontharder.

Bij elke waterontharder plaatsen we een voorfilter om het grove vuil uit het water te filteren voor het in de waterontharder terecht komt. Deze verlengt de levensduur van jouw waterontharder en dient slechts om de twee jaar vervangen te worden.

Wanneer je een onderhoudscontract aangaat, komen we één keer per 2 jaar bij jou langs om de waterontharder te controleren.

Vraag jouw Premier Compact waterontharder aan

Kijk er al naar uit om 24/24 te genieten van zacht water in jouw woning? Laat dan nu een Premier Compact installeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Woon je in een appartement? Lees hier alles wat je moet weten over het installeren van een waterontharder in je appartement.