Overslaan en naar de inhoud gaan

Referenties

Restaurants

Franky & Michaël

“Ik merkte meteen dat ik thuis en in de zaak veel minder tijd of schoonmaakproducten moest besteden aan poetswerk. Maar het beste aan de waterontharder is dat we nog geen enkel toestel hebben moeten vervangen."

Lees meer

Casa Ciolina

Wij zijn heel tevreden van Kinetico Aquacare. Het water smaakt lekker, het toestel werkt uitstekend en de service is ook goed.

Lees meer

Faculty Club

Dat de drinkwatersystemen van Kinetico Aquacare eveneens vergezeld worden van fraaie waterflessen met eigen logo van de Faculty Club,vergroot alleen maar hun aantrekkingskracht.

Lees meer

Stiemerheide

We proberen te investeren in zaken die ons op lange termijn kosten doen besparen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of het imago van onze organisatie. Met de toestellen van Kinetico Aquacare wordt de waterinkoop veel goedkoper en vereenvoudigt het logistieke proces aanzienlijk.

Lees meer

Sapere

Als je de klanten een goed waterverhaal vertelt, dan reageren zij zeer positief.

Lees meer

Hof Te Rhode

Dankzij de drinkwatersystemen van Kinetico Aquacare kunnen we die hoge kwaliteit waarborgen en onze gasten lekker water in onze eigen fraaie flessen met ons logo aanbieden, een concept dat perfect aansluit bij onze kwaliteitsvolle gastronomie.

Lees meer

Kinetico Aquacare klanten

Kinetico Aquacare klanten met 1 Michelinster en 14/20 tot 17/20 Gault-Millau

Restaurant - Overige Kinetico Aquacare klanten

Aquacare klanten met 14/20 tot 15/20 Gault-Millau

Kinetico Aquacare klanten met 2 Michelinsterren en 17/20 tot 18/20 Gault-Millau

Kinetico Aquacare klanten met 3 Michelinsterren en 18/20 Gault-Milau

Logo karmeliet