Overslaan en naar de inhoud gaan

Referenties

Bedrijven

Carglass

De zuiverheid van het water, de gebruiksvriendelijkheid en de vereenvoudigde administratie gaven de doorslag.

Lees meer

Monard D'Hulst

Voor een advocatenkantoor als het onze is het aantrekken en behouden van menselijk kapitaal één van de pijlers van succes.

Lees meer

Revalidatie & MS centrum Overpelt

Het Revalidatie & MS Centrum Overpelt is gekend om zijn expertise in de zorg, behandeling en begeleiding van personen met MS en andere degeneratieve neurologische aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson. Het ziekenhuis stelt circa 250 mensen tewerk en heeft een capaciteit van 120 Sp-bedden.

Lees meer

Miele

Steeds tevreden geweest met Kinetico Aquacare; de onderhoudstechnicus doet net dat ietsje meer dat het verschil maakt. Doe zo verder!"

Lees meer

Gemeentebestuur Herk-de-Stad

Na een grondige kosten-batenanalyse kozen we voor een drinkwatersysteem van Kinetico Aquacare. Dat wij nu permanent over bruisend water beschikken, wordt door onze medewerkers zeer gewaardeerd.

Lees meer

Infraligne

Onze studiomedewerkers moeten zich nooit zorgen maken over het bijvullen van de drinkfontein. Er is altijd fris water voor onze klanten dankzij Kinetico Aquacare.

Lees meer

UHasselt

Veel water drinken is belangrijk voor de hersenen en zorgt ervoor dat je aandachtig kan blijven. Dat weten ze ook op de UHasselt.

Lees meer

Kinetico Aquacare klanten