Overslaan en naar de inhoud gaan

Michiel en Larissa: “Sinds de installatie van de Premier Compact en Premier Pro zijn we heel tevreden van onze waterkwaliteit.”

Michiel en Larissa zijn een jong koppel, wonende op een appartement in Alken. Na hun intrek 3 jaar geleden, investeerden ze meteen in een waterontharder en drinkwatersysteem van Kinetico. Lees in dit artikel over hun ervaring met de producten en onze service.

Waarom Kinetico?

Larissa: “Drie jaar geleden bouwden Michiel en ik ons appartement in Alken. Ik groeide op in deze gemeente, waardoor ik wist dat het een regio is met hard water, en we dus nood hadden aan een waterontharder.”

“Meteen na de intrek in ons nieuwe stekje, besloten we om er eentje te laten installeren. We bezochten enkele beurzen en vergeleken het aanbod van verschillende aanbieders. Uiteindelijk kozen we voor Kinetico.”

Waterontharder Premier Compact

Michiel: “We wisten op voorhand al dat de waterhardheid hoog ligt in Alken. Om de levensduur van onze apparaten te verlengen en kalkaanslag op onze zwarte kranen te voorkomen, lieten we de Premier Compact waterontharder installeren.”

“Sindsdien zijn we heel tevreden van de waterkwaliteit. Wanneer het zoutpeil van de installatie aan de lage kant is, merken we meteen meer kalkaanslag op en vullen we het zout bij. De waterontharder doet dus zeker zijn werk.”

Drinkwatersysteem Premier Pro

Larissa: “Initieel waren we niet van plan om een drinkwatersysteem te kopen. We kochten het aan omdat het in promotie werd aangeboden bij aankoop van onze waterontharder. Hoewel het niet gepland was, zijn we heel blij dat we dit hebben gedaan.”

“Met het drinkwatersysteem Premier Pro, dat aangesloten is aan onze keukenkraan, hebben we altijd toegang tot gefilterd drinkwater. We hoeven ook niet meer met waterflessen te sleuren van de supermarkt en genieten toch van lekker, zuiver water. Het maakt ons leven dus veel makkelijker én gezonder. We drinken veel water, dus het is fijn om dit op een duurzame manier te kunnen doen.”

Ervaring installatie- en onderhoudsservice Kinetico

Michiel: “De installaties werden netjes weggeborgen in een kast in de inkomhal en onder de spoelbak in de keuken. Zowel de waterontharder als de blokken (geen grote zakken) zout, zijn heel compact. Dat is heel handig! Zeker op een appartement.”

“Bij de installatie kozen we voor een onderhoudscontract waarbij een Kinetico-technieker elke 2 jaar langskomt voor onderhoud. Dan komt een technieker alles controleren en zoutblokken leveren zodat we weer een voorraad hebben.”

“In het geval van herstellingen, worden onderdelen kosteloos vervangen. Dat is tot nu toe nog niet nodig geweest, alles werkt perfect zoals het moet. De communicatie met Kinetico verloopt op een vlotte en transparante manier, dat geeft veel vertrouwen.”

Maak komaf met hard water en geniet van gefilterd drinkwater

Wil jij de stap zetten naar een makkelijker en gezonder leven zoals Larissa en Michiel? Ontdek meer over onze waterontharders of drinkwatersystemen en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.