Overslaan en naar de inhoud gaan

Anja: “Gefilterd drinkwater heeft een grote impact gehad op mijn levenskwaliteit”

Als stress- en traumatherapeute is Anja dag in dag uit bezig met lichamelijke gezondheid. Zowel mentaal als fysiek. Ook die van haarzelf. 5 jaar geleden stapte ze over op gefilterd drinkwater, nu kan ze niet meer zonder. Ontdek hier haar verhaal.

Maak kennis met Anja

Anja Driesmans werkt al 20 jaar als zelfstandig psychologe, gespecialiseerd in stress en trauma. Op dit moment engageert ze zich volledig voor haar bedrijf Innerness, waarmee ze als therapeut begeleiding biedt aan jongeren en volwassenen. Daarnaast coacht ze bedrijven die een duurzame organisatie willen creëren, transformatie doormaken, enzovoort.

Al van jongs af aan speelde gezondheid een belangrijke rol in Anja’s leven. Na ernstige gezondheidsproblemen in haar twintigerjaren, legde ze een lange weg af naar een gezonder leven. Tot op vandaag gaat ze heel bewust om met drank, voeding en beweging.

Waarom gefilterd drinkwater?

Anja: “Ik drink gemiddeld zo’n 3 liter water per dag. De kwaliteit van mijn drinkwater is dus uiterst belangrijk. Op aanraden van kennissen kocht ik 5 jaar geleden het Premier RO drinkwatersysteem van Kinetico aan. Ik proefde meteen het verschil en voelde me ook gezonder.”

“Hoewel ik eerst sceptisch was over het effect van gefilterd water, kan ik nu niet meer zonder leven. Ik heb jarenlang last gehad van migraines. Sinds ik gefilterd drinkwater drink, heb ik nog amper last van migraines. Ik ben heel blij dat ik eindelijk een remedie heb gevonden!”

“Zodra ik ongefilterd water drink, bijvoorbeeld op vakantie, merk ik meteen een verschil. Er zijn namelijk bepaalde stoffen aanwezig in ongefilterd drinkwater, waaronder hormonen. Wanneer deze in mijn lichaam terechtkomen, merk ik opvallende reacties op zoals migraines. Het klinkt misschien gek, maar het is echt waar.”

Welzijnsinitiatieven in organisaties: Water Challenge

Anja: “Gefilterd drinkwater heeft een aanzienlijke impact gehad op mijn levenskwaliteit. Deze kennis en ervaring deel ik ook met de mensen waarmee ik samenwerk.”

“Op dit moment werk ik in een bedrijf dat duurzame energieoplossingen ontwikkelt. Bij het ontwikkelen van een plan voor een beter welzijn van de werknemers, viel me op dat er veel frisdrank gedronken werd op de werkvloer. Ik raadde aan om drinkwatersystemen met gefilterd water te installeren en organiseerde een “Water Challenge”; een initiatief om mensen te stimuleren om meer water te drinken. Iedereen was heel enthousiast en sommigen voelden ook echt het verschil.”

Ervaring met Kinetico

Anja: “Ik ben heel tevreden over mijn Premier RO drinkwatersysteem. Zoals ik al zei, raad ik het zelfs aan aan mensen in mijn omgeving omdat ik er zo sterk van overtuigd ben. Mocht ik in de toekomst een nieuwe waterontharder of een nieuw drinkwatersysteem nodig hebben, ga ik die zeker bij Kinetico aankopen.

Leef gezonder met gefilterd drinkwater

Wil jij de stap zetten naar een makkelijker en gezonder leven Anja? Ontdek meer over onze drinkwatersystemen en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.