Contact

Referenties

Restaurants

Casa Ciolina

Casa CiolinaMaria Ciolina: “Wij zijn heel tevreden van Kinetico Aquacare. Het water smaakt lekker, het toestel werkt uitstekend en de service is ook goed. Maar het belangrijkste is dat onze gasten het water ook erg lekker vinden. We willen het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk maken en dat we ze nu lekker, fris water kunnen aanbieden weet iedereen wel te appreciëren.”

kiest voor Kinetico Aquacare sinds 2010

Faculty Club

Faculty ClubGastvrouw Tine Verhelst, de directeur van Faculty Club, ontvangt haar gasten in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof van Leuven. De site is sinds 2000 UNESCO Werelderfgoed. Voor wie samen met zijn gezelschap in de allerbeste omstandigheden wil vergaderen, een congres of persconferentie wil houden of zijn genodigden culinair wenst te verwennen, biedt Faculty Club in het eeuwenoud historisch kader een passend, eigentijds antwoord. Eigentijds betekent ook aandacht voor duurzaamheid. Die aandacht uit zich ook in het water dat Faculty Club gebruikt en schenkt, aldus Verhelst: "Water neemt een belangrijke plaats in binnen de gastronomie omdat het de smaak van gerechten en de met water bereide dranken zoals koffie of thee, niet beïnvloedt. Verder is het, naast wijn, ook een veel geschonken drank bij een maaltijd. Ook tijdens vergaderingen wordt op permanente basis water aan onze gasten aangeboden. Omdat wij streven naar een zo hoog mogelijke waterkwaliteit, hebben wij onze keuze laten vallen op de drinkwatertoestellen van Kinetico Aquacare. Ze leveren heel wat voordelen op tegenover flessenwater, er zijn minder logistieke processen en onze ecologische voetafdruk vermindert er aanzienlijk door." Dat de drinkwatersystemen van Kinetico Aquacare eveneens vergezeld worden van fraaie waterflessen met eigen logo van de Faculty Club,vergroot alleen maar hun aantrekkingskracht.

kiest voor Kinetico Aquacare sinds 2007

Sapere

SapereEven buiten Genoelselderen, in de buurt van Tongeren en Riemst, ligt in het prachtige Haspengouwse landschap het "kookpaleis" Sapere van Manon Van Poortvliet. Samen met haar levenspartner Jan opende zij in februari 2004 het restaurant in een vierkantshoeve daterend uit 1793. Bij het bezoek aan Hostellerie Vivendum maakte Jan kennis met het concept van de drinkwatersystemen van Kinetico Aquacare en dat was voor de eigenaar van Sapere een aangename verrassing. Hij vond de waterflessen zeer mooi. Ze hadden voor hem een geweldige uitstraling en gaven ook de aanzet om contact op te nemen met Aquacare. "Ik was gecharmeerd door het prachtige verhaal over Aquacare op de fles en vond het flessenconcept met logo erop erg bijzonder. Waarom zou ik water nog langer op de klassieke manier met mineraalwaterflesjes verkopen als ik mijn eigen bron heb?" Jan Van Poortvliet was ook gecharmeerd door het milieuvriendelijke aspect van de drinkwatersystemen van Aquacare want hij is er van overtuigd dat dit alsmaar belangrijk wordt. Ook op bedrijfseconomisch vlak ziet hij besparingsmogelijkheden en kansen: "De inkoop van water wordt veel goedkoper na de investering in dit drinkwatersysteem van Aquacare en de handling van het drinkbaar water wordt enorm vergemakkelijkt. Vroeger werd er een pallet flessen water geleverd, dat moest allemaal versjouwt worden, koeling in, koeling uit, sorteren van flessen, dat is allemaal achter de rug. Bovendien hebben we minder plaats nodig in koelruimte." aldus een opgetogen Jan Van Poortvliet. Stellen de bezoekers van zijn Sapere-restaurant zich geen vragen als ze niet hun klassieke, bekende water in merkflessen opgediend krijgen? "Als je de klanten een goed waterverhaal vertelt, dan reageren zij zeer positief." beklemtoont Jan Van Poortvliet.

kiest voor Kinetico Aquacare sinds 2007

Stiemerheide

StiemerheideDat Kinetico Aquacare met zijn drinkwatersystemen ook zijn weg zou vinden naar Stiemerheide zal niemand verbazen gezien de hoogstaande kwaliteit die men bij Stiemerheide op alle vlakken nastreeft. Directeur Jos Schols licht toe: "Wij proberen onze hotelgasten en alle organisaties die hier product launches, seminaries en workshops organiseren het helemaal naar hun zin te maken. Oog voor detail is daarbij erg belangrijk. Het onthaal, de vriendelijke service, de kwaliteit van de maaltijden maar ook van het water, alles moet tot in de details tip top in orde zijn. Zo is de kwaliteit van het water bijvoorbeeld erg belangrijk voor de smaak van de koffie of thee die je de gasten aanbiedt. Bovendien zijn we erg gecharmeerd door de waterflessen met ons logo erop die bij de drinkwatersystemen van Kinetico Aquacare horen. Zij verlenen ons restaurant De Kristalijn nog meer cachet en uitstraling dan dat het geval zou zijn met het verkopen van kleine mineraalwaterflesjes." Maar ook bedrijfseconomisch bekeken houdt directeur Schols de vinger aan de pols. "We proberen te investeren in zaken die ons op lange termijn kosten doen besparen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of het imago van onze organisatie. Met de toestellen van Kinetico Aquacare wordt de waterinkoop veel goedkoper en vereenvoudigt het logistieke proces aanzienlijk."

kiest voor Kinetico Aquacare sinds 2007

Hof Te Rhode

Hof Te RhodeFelix Alen: "Water neemt een steeds belangrijker plaats in binnen het gastronomisch gebeuren. Terecht, het gebruikte water beïnvloedt immers de smaak van bereide gerechten en de kwaliteit van de koffie en thee die wij aanbieden. Voor ons is het dus erg belangrijk water van de allerbeste kwaliteit te gebruiken en aan te bieden. Dankzij de drinkwatersystemen van Kinetico Aquacare kunnen we die hoge kwaliteit waarborgen en onze gasten lekker water in onze eigen fraaie flessen met ons logo aanbieden, een concept dat perfect aansluit bij onze kwaliteitsvolle gastronomie. Bovendien is het mooi meegenomen dat we zo heel wat besparen op de inkoop van ons water."

kiest voor Kinetico Aquacare sinds 2010

Kinetico Aquacare klanten met 3 Michelinsterren en 18/20 Gault-Milau

Kinetico Aquacare klanten met 2 Michelinsterren en 17/20 tot 18/20 Gault-Millau

Kinetico Aquacare klanten met 1 Michelinster en 14/20 tot 17/20 Gault-Millau

Aquacare klanten met 14/20 tot 15/20 Gault-Millau

Overige Kinetico Aquacare klanten

     

Klanten aan het woord

Margot De Beukelaar: "Ik ben zeer tevreden over Aquacare. Zacht water is zo plezant, zelfs om te koken. Ik zal jullie zeker aan iedereen aanraden."

Lees meer

Bedrijven

Carglass: Frank Roosen, projectmanager: “De zuiverheid van het water de gebruiksvriendelijkheid en de vereenvoudigde administratie gaven de doorslag.”

Lees meer

Contact

Stel vrijblijvend vragen over onze producten en diensten.

Neem contact op 

Gratis nummer:

0800 22 002

Bel mij terug

Online shop

U bestelt gemakkelijk onze producten in onze online shop.

Bekijk