Contact

Referenties

Bedrijven

Carglass

CarlglassFrank Roosen, projectmanager bij Carglass. "De zuiverheid van het water, de gebruiksvriendelijkheid en de vereenvoudigde administratie gaven de doorslag."

kiest voor Kinetico Aquacare sinds 2004

ELAN Languages

Het gerenommeerde taalbedrijf ElaN Languages – gespecialiseerd in vertaling, tolkwerk, taalopleidingen en alle bijhorende diensten van de beste kwaliteit – wil zijn cursisten en medewerkers in optimale omstandigheden laten werken. Intensieve taalopleidingen bijvoorbeeld vereisen de volledige aandacht van de cursisten, docenten en andere medewerkers om op alle vlakken tot een geweldig eindresultaat te komen. Af en toe een sterke kop koffie volstaat niet om de concentratie op hoog niveau te houden.

Marleen Clijsters: "Natuurlijk willen we dat onze cursisten het onderste uit de kan halen tijdens de cursussen die we hen aanbieden. Daarom stellen we hen geavanceerde uitrusting en dito materiaal ter beschikking, zo kunnen ze onze lessen in de allerbeste omstandigheden volgen. De leerlingen moeten er natuurlijk hun aandacht kunnen bijhouden. En hoe doen ze dat? Door regelmatig water te drinken. Vandaar ook dat we verschillende jaren geleden al besloten om onze cursisten en ons personeel de mogelijkheid te bieden op de cursus- of werkplek water te kunnen drinken. Het gedoe met flessen en vaatjes hebben we al snel achter ons gelaten. Tot ieders tevredenheid hebben we nu een systeem dat aangesloten is op de waterleiding. Eenvoudig, lekker en bovendien goedkoper dan traditionele flessen of watertonnen."

kiest voor Kinetico Aquacare sinds 2004

Monard D'Hulst

monard dhulstKoen de Wandeler, Office Manager: "Voor een advocatenkantoor als het onze is het aantrekken en behouden van menselijk kapitaal één van de pijlers van succes. Daarom willen we aan al onze vennoten, advocaten en medewerkers alle kansen tot vervolmaking bieden, hen correct vergoeden en hen een aangename, gezonde werkomgeving bezorgen. Ook dat laatste is belangrijk. De juridische wereld evolueert alsmaar sneller en wordt alsmaar ingewikkelder zodat een klare kijk en oog voor detail steeds vaker belangrijker worden. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat maakt het verschil. Daarom maken wij gebruik van de drinkwatersystemen van Kinetico Aquacare om onze medewerkers voortdurend de kans te geven van een gezond en lekker glas water te genieten. Bovendien is - naast het kostenbesparend effect dat de drinkwatersystemen van Kinetico Aquacare ten opzichte van flessen of tonnetjes water opleveren – het mooi meegenomen cliënten op een gepaste wijze en in stijl te ontvangen in onze kantoren. Met een lekkere kop koffie of een fris glas uitstekend water, aangeboden in een stijlvolle fles en fraaie glazen met ons eigen logo erop."

kiest voor Kinetico Aquacare sinds 2008

Revalidatie & MS centrum Overpelt

Revalidatie & MS centrum OverpeltHet Revalidatie & MS Centrum Overpelt is gekend om zijn expertise in de zorg, behandeling en begeleiding van personen met MS en andere degeneratieve neurologische aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson. Het ziekenhuis stelt circa 250 mensen tewerk en heeft een capaciteit van 120 Sp-bedden. Naast de revalidatie van de opgenomen patiënten, worden ook ruim 140 ambulante patiënten behandeld. Het zorgaanbod is optimaal afgestemd op de patiënt. Gedurende het tijdelijk verblijf van de patiënt in het centrum hebben ze ook aandacht voor "kwaliteit van leven".

Stephan Geys: "Gezondheid is ook wat mensen eten en drinken. Daarom ook dat voldoende én gezond water drinken bij ons een prioriteit is. Dankzij de drinksystemen van Kinetico Aquacare kunnen wij onze patiënten en medewerkers op dat vlak het allerbeste bieden en dat tegen een zeer gunstige prijs."

kiest voor Kinetico Aquacare sinds 2008

Miele

MieleChristina Hermans: "Steeds tevreden geweest met Kinetico Aquacare; de onderhoudstechnicus doet net dat ietsje meer dat het verschil maakt. Doe zo verder!"

kiest voor Kinetico Aquacare sinds 2006

Gemeentebestuur Herk-de-Stad

Gemeentebestuur Herk-de-StadBurgemeester Bart Gruyters: "Na een grondige kosten-batenanalyse kozen we voor een drinkwatersysteem van Kinetico Aquacare. Dat wij nu permanent over bruisend water beschikken, wordt door onze medewerkers zeer gewaardeerd."

kiest voor Kinetico Aquacare sinds 2009

Infraligne

InfraligneStefan Mathuvis: "Onze studiomedewerkers moeten zich nooit zorgen maken over het bijvullen van de drinkfontein. Er is altijd fris water voor onze klanten dankzij Kinetico Aquacare"

kiest voor Kinetico Aquacare sinds 2007

UHasselt

UHasseltVeel water drinken is belangrijk voor de hersenen en zorgt ervoor dat je aandachtig kan blijven. Dat weten ze ook op de UHasselt. Daarom vroeg het bestuur van de universiteit aan Kinetico Aquacare om een AquaDrink toestel in de cafetaria te installeren. En dat bleek een schot in de roos te zijn. Wim Houben, Coördinator Expert Gebouwenbeheer: « We zijn echt tevreden over Kinetico Aquacare, zowel van het toestel als van de service. Het drinkwatertoestel wordt heel vaak door de studenten gebruikt, meer zelfs dan we verwacht hadden. We mogen zeker niet klagen. »

kiest voor Kinetico Aquacare sinds 2006

Restaurants

Casa Ciolina: “Wij zijn heel tevreden van Aquacare. Het water smaakt lekker, het toestel werkt uitstekend en de service is ook goed.”

Lees meer

Klanten aan het woord

Margot De Beukelaar: "Ik ben zeer tevreden over Aquacare. Zacht water is zo plezant, zelfs om te koken. Ik zal jullie zeker aan iedereen aanraden."

Lees meer

Contact

Stel vrijblijvend vragen over onze producten en diensten.

Neem contact op 

Gratis nummer:

0800 22 002

Bel mij terug

Online shop

U bestelt gemakkelijk onze producten in onze online shop.

Bekijk