Contact

Drinkwatersystemen

Wat doet een drinkwatersysteem?

Een drinkwatersysteem filtert uw leidingwater van onzuiverheden. Zo is het aangenamer om te drinken. Het systeem doet dit via microfiltratie. Het resultaat? Lekker water vrij van chloor- en metaalsmaken. Bovendien draagt u bij tot een beter milieu. Want u moet, naast leidingwater, geen apart drinkwater meer aan te kopen. U hoeft niet meer te sleuren met flessenwater en vermindert dus het afval en de CO2-uitstoot.

Voordelen van een drinkwatersysteem

Dankzij een drinkwatersysteem geniet u van heel wat voordelen.

Gezondheid

Water drinken is gezond. Wanneer er lekker drinkwater rechtstreeks uit uw kraan loopt, zal u sneller geneigd zijn het te drinken en uw lichaam te hydrateren. Maak er een gezonde gewoonte van.

Smaak

De smaak van kraantjeswater verschilt per regio maar de kwaliteit is overal hetzelfde. Met een Aquacare drinkwatersysteem filtert u eenvoudig uw leidingwater waardoor u steeds lekker en gezond drinkwater in huis heeft. Het drinkwatersysteem verwijdert de chloor- en metaalsmaak, maar kan zoveel meer. Koffie en thee, gezet met gefilterd water, zijn beter van smaak. Ook de ijsblokjes in uw heerlijke cocktail geven geen extra smaak. 

Comfort

Met een drinkwatersysteem heeft u altijd vers drinkwater. U hoeft geen aankopen van drinkwater te plannen of naar de winkel te rijden om het te gaan halen. Gedaan met sleuren van flessen of bidons met water en het zoeken naar opslagruimte om deze te stockeren. 

Besparing

Flessenwater is tot 150 keer duurder dan drinkwater van een Aquacare drinkwatersysteem aangesloten op de waterleiding. Als u omschakelt naar dit systeem, realiseert u een aanzienlijke besparing.

Bereken wat u bespaart 

Ecologie

Het Aquacare drinkwatersysteem zorgt voor een duurzame manier van water drinken: er is geen CO2-uitstoot bij de productie en transport van het drinkwater en er is geen afval.

Vrijblijvend advies op maat

Wilt u meer informatie en vrijblijvend advies
op maat over drinkwatersystemen?

Ja, ik wil advies op maat

Gratis nummer (24u/24):

0800 22 002

Bel mij terug