Taal:
Bel ons
0800 91 551
Afspraak?

Drinkwatersystemen

Functie

Bij Aquacare vindt u professionele drinkwaterwatersystemen. Deze zijn bijzonder geschikt voor plaatsen waar veel water geconsumeerd wordt. Zo passen ze perfect in restaurants, kantoren en ziekenhuizen. Met een drinkwatersysteem hebt u lekker drinkwater van de beste kwaliteit. Precies wat u en uw klanten verdienen.

Voordelen drinkwatersysteem

Dankzij een drinkwatersysteem profiteren u en uw klanten van heel wat voordelen.

Een flinke besparing

U bespaart flink op flessenwater. Want u tapt gewoon van de waterleiding. Wist u dat flessenwater tot 150 keer duurder is dan water van een drinkwatersysteem? Bereken wat u bespaart

Bijdrage tot duurzaamheid en ecologie

Bij de productie en transport van flessenwater is er heel wat C02-uitstoot. Een drinkwatersysteem daarentegen is heel duurzaam. Het water stroomt gewoon uit uw kraan.

Lekker, kwalitatief drinkwater

Het water van een drinkwatersysteem is vrij van onzuiverheden en heeft een neutrale geur en smaak. Zo serveert u telkens lekker, fris drinkwater. Bovendien bent u zeker van de uitstekende kwaliteit. Dankzij het gesloten systeem is er geen stilstaand water. En dankzij een goed jaarlijks onderhoud, door het Aquacare serviceteam, is hygiëne gegarandeerd.

Ultiem comfort

Met een drinkwatersysteem hebt u altijd vers drinkwater. Lekker comfortabel, u moet niet meer naar de winkel om water te gaan halen. Gedaan met het sleuren van flessen of bidons en het zoeken van een koele opslagruimte.

Stijlvol aangeboden

Serveer uw klanten lekker drinkwater in gepersonaliseerde designflessen. Zo presenteert u stijlvol uw eigen huiswater.

Hoeveel kunt u besparen met eigen huiswater?

U serveert dagelijks flessenwater? Benieuwd hoe u hier op kunt besparen zonder in te boeten op de kwaliteit van uw drinkwater?

Meer informatie

Vrijblijvend advies op maat

Wilt u meer informatie en vrijblijvend advies op maat over drinkwatersystemen?

Ja, ik wil advies op maat

Contact

Stel vrijblijvend vragen over onze producten en diensten.

Neem contact op 

Gratis nummer (24u/24):

0800 91 551

Bel mij terug

Online shop

Bestel gemakkelijk onze producten in onze online shop.

Bekijk