Contact

Diensten Kinetico Aquacare

Bij Kinetico Aquacare kunt u in heel België terecht voor de installatie, onderhoud, herstelling en verhuis van uw waterontharder of drinkwatersysteem.

Vestigingen in uw buurt

Er is altijd een Kinetico Aquacare-vestiging bij u in de buurt! Onze techniekers en adviseurs staan in heel België voor u klaar. Hebt u een vraag, wilt u advies, een onderhoud of herstelling? Contacteer ons dan via het gratis telefoonnummer 0800 220 02. Wij staan steeds tot uw dienst.

 

Vestigingen: 

Herk-de-Stad
Industrieweg Daelemveld 1026

Roeselare
Herdersstraat 4 bus 21C

Boortmeerbeek
Oudestraat 147 b1

Erembodegem
Industrielaan 4

Installatie waterontharder

Hebt u een Kinetico - Aquacare waterontharder gekocht? Dan komt een van onze techniekers deze bij u installeren. Hij evalueert hiervoor eerst de omgeving en wil weten waar de watermeter, afvoer en aansluitingsmogelijkheden zijn. Ook meet hij de druk van uw leidingwater en plaatst hij, waar nodig, een drukregelaar. Is er geen afsluitkraan, dan wordt deze ook geïnstalleerd. Daarna worden de voorfilter, waterontharder, terugslagkleppen en air-gap correct opgesteld.  

Na de installatie van uw waterontharder wordt gecontroleerd of het toestel goed werkt en er geen lekken zijn. Uiteraard wordt ook het water zelf getest. Hierna krijgt u uitleg over de werking van het toestel, hoe u het zout aanvult en de bypass. Vanaf nu kunt u genieten van heerlijk zacht water!

Onderhoud waterontharder

Wilt u dat je waterontharder optimaal blijft werken? Dan raden we jaarlijks een onderhoud aan om de kwaliteit van uw waterontharder én het leidingwater te garanderen. Een van onze techniekers komt dan langs en controleert, reinigt en desinfecteert het toestel volledig, zodat het nog steeds optimaal werkt.

Hebt u een garantieformule? Dan hebt u het gemak om zowel onderhoud, zout als garantie te combineren in 1 formule. Hebt u dit niet? Neem dan vrijblijvend contact op voor een jaarlijkse controle.

Maak een afspraak voor het onderhoud van uw waterontharder via het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook uw klantnummer.

NIEUW! Vanaf nu contacteren we u via sms/e-mail wanneer uw toestel een onderhoud nodig heeft. Via de online tool kan u dan zelf plannen wanneer dat onderhoud plaatsvindt. Hebt u nog vragen? Contacteer ons op het e-mailadres service@aquacare.be. Tot binnenkort!

Installatie drinkwatersysteem

Hebt u een Kinetico - Aquacare drinkwatersysteem gekocht? Dan komt onze Kinetico Aquacare-technieker deze installeren. U kunt kiezen voor de plaatsing van een drinkfilter onder het aanrecht van uw keuken of een drinkwatertoestel op het aanrecht, aangesloten op een bestaande kraan of op een nieuw tappunt. Een drinkwatertoestel wordt aangesloten op het leidingwater en op het elektriciteitsnet. Tip: om de levensduur van uw drinkwatersysteem te verlengen, plaatst de technieker ook een voorfilter.

Onderhoud drinkwatersysteem

We garanderen graag de kwaliteit van uw drinkwatersysteem. U mag onze technieker dan ook twee keer per jaar verwachten voor een onderhoud. Hierbij controleert, reinigt en desinfecteert hij uw toestel. Ook vervangt en spoelt hij de filter. Zo geniet u ook de volgende maanden van heerlijk drinkwater.

Maak een afspraak voor het onderhoud van uw drinkwatersysteem via het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook uw klantnummer.

Herstellingen toestellen

Wilt u uw waterontharder of drinkwatersysteem laten herstellen? Onze ervaren technici geven graag advies en doen alle nazichten en herstellingen van de toestellen van Kinetico - Aquacare.

Tip: voor onze waterontharders kunt u een Platinum-garantie afsluiten. Herstellingen zijn hierin inbegrepen. Vraag gerust naar onze garantieformules.

Bel voor een herstelling naar het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook uw klantnummer. U kunt hier terecht voor ondersteuning.

Verhuis toestellen

Verhuist u naar een andere woning? Dan kunt u op beide oren slapen. Aquacare verhuist uw waterontharder of drinkwatersysteem voor u! De technieker koppelt het toestel los op de oude locatie, vervoert het systeem naar de nieuwe locatie, installeert het terug en stelt het correct af.

Maak een afspraak voor de verhuis van uw waterontharder of drinkwatersysteem via het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook uw klantnummer.

Vraag een prijsofferte aan

Wilt u de kwaliteit van uw water verbeteren
met een waterontharder?

Ja, ik wil een offerte op maat

Vrijblijvend advies op maat

Wilt u meer informatie en vrijblijvend advies
op maat over drinkwatersystemen?

Ja, ik wil advies op maat