Contact

Diensten Aquacare

Bij Aquacare kunt u terecht voor de installatie, onderhoud, herstelling en verhuis van uw waterontharder of drinkwatersysteem.

 

Service

Met onze hoofdzetel in Herk-de-Stad, hebben we verschillende techniekers en adviseurs over heel België die telkens voor u klaarstaan. Hebt u een vraag, wilt u advies of wilt u een onderhoud of herstelling? U kunt ons 24 uur op 24 contacteren op het gratis nummer 0800 220 02. Wij zijn altijd in de buurt en steeds tot uw dienst!

Installatie waterontharder

Hebt u een Aquacare - Kinetico waterontharder gekocht? Dan komt een van onze techniekers deze bij u installeren. Hij evalueert hiervoor eerst de omgeving en wil weten waar de watermeter, afvoer en aansluitingsmogelijkheden zijn. Ook meet hij de druk van uw leidingwater en plaatst hij, waar nodig, een drukregelaar. Is er geen afsluitkraan, dan wordt deze ook geïnstalleerd. Daarna worden de voorfilter, waterontharder, terugslagkleppen en air-gap correct opgesteld.  

Na de installatie van uw waterontharder wordt gecontroleerd of het toestel goed werkt en er geen lekken zijn. Uiteraard wordt ook het water zelf getest. Hierna krijgt u uitleg over de werking van het toestel, hoe u het zout aanvult en de bypass. Vanaf nu kunt u genieten van heerlijk zacht water!

Onderhoud waterontharder

Wilt u dat uw waterontharder optimaal blijft werken? Uit Kinetico onderzoek is gebleken dat dankzij onze niet-elektrische toestellen een 2-jaarlijks onderhoud voldoende is om de kwaliteit van uw waterontharder én het leidingwater te kunnen garanderen. Een van onze techniekers komt dan langs en controleert, reinigt en desinfecteert het toestel volledig, zodat het nog steeds optimaal werkt.

Hebt u een garantieformule (Goud of Platinum)? Dan krijgt uw waterontharder sowieso een 2-jaarlijks onderhoud. Hebt u dit niet? Neem dan vrijblijvend contact op voor een 2-jaarlijkse controle.

Maak een afspraak voor het onderhoud van uw waterontharder via het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook uw klantnummer.

Installatie drinkwatersysteem

Hebt u een Aquacare – Kinetico drinkwatersysteem gekocht? Dan komt onze Aquacare-technieker deze installeren. U kunt kiezen voor de plaatsing van een drinkfilter onder het aanrecht van uw keuken of een drinkwatertoestel op het aanrecht, aangesloten op een bestaande kraan of op een nieuw tappunt. Een drinkwatertoestel wordt aangesloten op het leidingwater en op het elektriciteitsnet. Tip: om de levensduur van uw drinkwatersysteem te verlengen, plaatst de technieker ook een voorfilter.

Onderhoud drinkwatersysteem

We garanderen graag de kwaliteit van uw drinkwatersysteem. U mag onze technieker dan ook twee keer per jaar verwachten voor een onderhoud. Hierbij controleert, reinigt en desinfecteert hij uw toestel. Ook vervangt en spoelt hij de filter. Zo geniet u ook de volgende maanden van heerlijk drinkwater.

Maak een afspraak voor het onderhoud van uw drinkwatersysteem via het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook uw klantnummer.

Herstellingen toestellen

Wilt u uw waterontharder of drinkwatersysteem laten herstellen? Onze ervaren technici geven graag advies en doen alle nazichten en herstellingen van de toestellen van Aquacare – Kinetico.

Tip: voor onze waterontharders kunt u een Platinum-garantie afsluiten. Herstellingen zijn hierin inbegrepen. Vraag gerust naar onze garantieformules.

Bel voor een herstelling naar het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook uw klantnummer. U kunt hier voor 24 uur op 24 terecht voor ondersteuning.

Verhuis toestellen

Verhuist u naar een andere woning? Dan kunt u op beide oren slapen. Aquacare verhuist uw waterontharder of drinkwatersysteem voor u! De technieker koppelt het toestel los op de oude locatie, vervoert het systeem naar de nieuwe locatie, installeert het terug en stelt het correct af.

Maak een afspraak voor de verhuis van uw waterontharder of drinkwatersysteem via het gratis telefoonnummer 0800 22 002. Vermeld ook uw klantnummer.

Vrijblijvend advies op maat

Wilt u meer informatie en vrijblijvend advies
op maat over waterontharders?

Ja, ik wil advies op maat

Vrijblijvend advies op maat

Wilt u meer informatie en vrijblijvend advies
op maat over drinkwatersystemen?

Ja, ik wil advies op maat