Contact

Meer comfort dankzij een drinkwatersysteem

Wekelijks rijden we naar de supermarkt voor boodschappen. Sleuren met een nieuwe lading flessenwater hoort bij ons winkelritueel. Wat als u dit zou kunnen overslaan? Ontdek hoe u kunt genieten van meer comfort dankzij een drinkwatersysteem.

Nooit meer sleuren

Elke week sleurt u met flessenwater. Van de supermarkt naar uw auto en van uw auto naar de bergruimte. Arme rug. Dit is voorgoed verleden tijd met een drinkwatersysteem. Hiermee geniet u thuis in alle comfort van heerlijk, gezuiverd water. U tapt het gewoon rechtstreeks van de kraan. Bovendien hoeft u geen lege plastic flessen meer te recycleren of lege glazen flessen naar de winkel of glascontainer te brengen. Wat een gemak.

100% genieten van zuiver drinkwater

“Dan kan ik toch ook gewoon water van de kraan drinken?” Horen we u denken. Oké, het drinkwater dat uit onze kraan komt is niet slecht. Maar het kan beter. Met een drinkwatersysteem pakt u de smaak en kleine deeltjes zoals resten opgeloste chemicaliën, bacteriën, medicijnen en zware metalen aan. Resultaat: u drinkt heerlijk en puur drinkwater.

TIP:
Combineer een drinkwatersysteem met een waterontharder en verlos uzelf ook van die vervelende kalkaanslag

Meer plaats in uw bergruimte

Dankzij een drinkwatersysteem hebt u nu in uw berging meer plaats om andere boodschappen te stockeren. Ideaal voor de steeds compacter wordende woningen. Ook het systeem zelf neemt nauwelijks plaats in. Ontdek het gamma drinkwatersystemen.

Ruimte in uw portemonnee

Met een drinkwatersysteem geniet u niet alleen van meer comfort tijdens de boodschappen, u bespaart u nog eens een mooie som. U moet namelijk niet meer betalen voor de aankoop- en afvalkosten van flessenwater. Ontdek hoeveel u kunt besparen.

Drinkwatersystemen Kinetico - Aquacare

Essential is een waterfiltratiessysteem dat gemakkelijk te installeren is op uw kraan. Dankzij een carbonfilter (actieve kool) worden chloor en mogelijke verontreinigde stoffen uit het water gehaald. Wilt u een nog betere zuivering, dan kunt u gaan voor Pure 350. Dit is een compact drinkwatersysteem dat werkt via omgekeerde osmose. Zo drinkt u lekker, gezuiverd drinkwater uit uw eigen kraan. Liever een in-home systeem? Check dan KM ZERO18 en KM ZERO20.

Wilt u ook comfortabel genieten van heerlijk gezuiverd drinkwater? Neem hieronder vrijblijvend contact op voor advies op maat.

Vraag een prijsofferte aan

Wilt u de kwaliteit van uw water verbeteren met een waterontharder? Vraag hier vrijblijvend uw persoonlijke offerte aan. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend voor de offerte en om u verder te informeren.

Vul hieronder uw gegevens in:

Of bel het gratis nummer 0800 22 002