Taal:
Contact

Werking drinkwatersysteem

Een drinkwatersysteem werkt optimaal dankzij een voorfilter, een drinkfilter en een drinkwatertoestel.

Voorfilter

U kunt een voorfilter plaatsen. Dit is aangewezen want een voorfilter verwijdert grovere onzuiverheden, zoals zand- en metaalresten, uit het leidingwater. Het zorgt voor een langere levensduur van uw drinkwatersysteem want uw drinkfilter wordt niet onnodig belast door onzuiverheden.

Drinkfilter

Na de voorfilter, kan de drinkfilter optimaal zijn werk doen. Het verwijdert de microscopisch kleine onzuiverheden uit het drinkwater. Het bevat een koolstoffilter, die voldoet aan de eisen van de FDA (Food and Drug Administration) voor voedsel- en drankapparatuur. De onzuiverheden verdwijnen uit het water zonder (chemische) stoffen aan het water toe te voegen. De drinkfilter wordt geplaatst op de toevoer van koud water onder het aanrecht. Zo heeft u altijd plat drinkwater ter beschikking via uw eigen keukenkraan.

Drinkwatertoestel 

U kunt ook gekoeld drinkwater tappen. Als u wilt, kan er zelfs koolzuurgas aan worden toegevoegd. Aquacare biedt drinkwatertoestellen aan die dit mogelijk maken. Zo'n toestel kan thuis geplaatst worden. U tapt dan verschillende soorten drinkwater zoals plat water (op kamertemperatuur of gekoeld) en gekoeld bruisend water.

Een drinkwatersysteem en een waterontharder, een perfecte combinatie.

Dankzij een waterontharder wordt het water eerst onthard. U installeert de ontharder op de plaats waar het leidingwater in uw woning toekomt. De voorfilter verwijdert de grove onzuiverheden. Het zacht en gezuiverde drinkwater wordt gefilterd door een drinkfilter en/of drinkwatertoestel. U kunt nu lekker, zuiver water tappen.

 

Bespaar dankzij een drinkwatersysteem

Dankzij een drinkwatersysteem betaalt u enkel de kost van het leidingwater. U bespaart dus op de aankoop van flessenwater.

Bereken wat u bespaart

Vrijblijvend advies op maat

Wilt u meer informatie en vrijblijvend advies op maat over drinkwatersystemen?

Ja, ik wil advies op maat

Gratis nummer (24u/24):

0800 220 02

Bel mij terug