Contact

Word terug verliefd op uw badkamer dankzij een waterverzachter

Is uw badkamer al lang niet meer de oase van rust waarvan u droomde? Wordt ze geteisterd door kalkaanslag en ervaart u negatieve gevolgen hiervan? Dan is het tijd voor een duurzame oplossing: een waterverzachter!  

Kalk bij u thuis?

Kalk ontstaat doordat zacht regenwater de mineralen calcium en magnesium van steensoorten in de grond oppikt. In sommige regio’s is het kalkgehalte in het leidingwater te hoog. Dit noemt men ook wel hard water. Het veroorzaakt meer schade dan u op het eerste zicht ziet. Ontdek alle nadelen. Wilt u zeker weken of u te veel kalk hebt bij u thuis? Laat uw water gratis testen.

Droombadkamer… in uw dromen!

Weet u nog hoe mooi uw badkamer in het begin was? Alles schitterde en het was een plek om te genieten. Maar intussen is die droombadkamer in een nachtmerrie veranderd. Tegels hebben een doffe witte laag gekregen, uit de kranen stroomt slechts een flauw straaltje water, de boiler lijkt niet te werken, …

Minder schoonmaken

Kent u elke centimeter van uw badkamer omdat u er uren hebt schoongemaakt? Geef toe, een hobby gaat dit niet worden. Schoonmaak- en antikalkproducten zorgen tijdelijk voor resultaat, maar na een week kunt u alweer opnieuw schrobben. Investeer daarom in een duurzame oplossing: een waterverzachter. Ontdek ons aanbod waterontharders.

Uw badkamer van rust

Zin om van een ontspannend bad te genieten? Dankzij een waterverzachter ligt u niet langer wakker van kalkaanslag. Het toestel verwijdert de kalk uit uw leidingwater met als resultaat: 24 uur op 24 kalkvrij water. Ontdek hoe een waterontharder precies werkt.

De juiste waterontharder

De ene waterontharder is de andere niet, laat u daarom goed informeren. Gaat u voor een toestel met dubbele harstank en een hydraulische werking dan hebt u het meeste voordeel. Met een waterontharder spaart u tot wel 650 euro uit op uw huishoudbudget. Het overwegen waard! Test nu 40 dagen gratis een Kinetico waterontharder.

Kinetico - Aquacare weet raad

Elke dag werken onze waterexperten aan oplossingen om betere waterbehandelings-producten te ontwikkelen. Kinetico-Aquacare is de uitvinder van de niet-elektrische waterontharder met ionenwisseling via een dubbele harstank. Zo genieten onze particuliere en professionele klanten 24 uur op 24 van zacht water. Met meer dan 45 jaren kennis en ervaring kunnen we ons gerust experts in waterbehandeling noemen.

Wilt u voorgoed verlost zijn van uw kalkproblemen? Neem hieronde vrijblijvend contact op voor gratis advies op maat.

Vraag een prijsofferte aan

Wilt u de kwaliteit van uw water verbeteren met een waterontharder? Vraag hier vrijblijvend uw persoonlijke offerte aan. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend voor de offerte en om u verder te informeren.

Vul hieronder uw gegevens in:

Of bel het gratis nummer 0800 22 002