Contact

Aquacare

Wie is Aquacare? 

Wat niet-elektrische waterontharders voor particulieren betreft, is Aquacare marktleider in België. Daar zijn we best trots op! Dit bereikten we natuurlijk niet vanzelf. Ondertussen hebben we meer dan 44 jaar ervaring in het verdelen, installeren en onderhouden van waterontharders. Aquacare maakt deel uit van Kinetico Inc. Kinetico is een Amerikaanse producent van waterbehandelingsapparatuur en kan zich sinds 1970 de uitvinder noemen van waterontharders en filters zonder elektriciteit. Wereldwijd gebruiken meer dan één miljoen klanten dagelijks deze apparatuur.

Wij zijn niet alleen alleen exclusief verdeler maar ook fabrikant van de kwalitatieve Kinetico Premier Compact waterontharder. 

Sinds kort maakt ook Aqua Clean deel uit van de Kinetico Group. Met méér dan 250.000 gebruikers in België staan wij elke dag, 24u/24 en 7d/7, met 60 medewerkers via 12 service punten klaar om u van dienst te zijn.

              

Sinds 2004 biedt Aquacare ook drinkwatersystemen aan voor particulieren en professionelen. De professionele drinkwatersystemen zijn onder andere te vinden in vooraanstaande sterrenrestaurants. Hier wordt de smaak van het tafelwater steeds nauwgezet gecontroleerd. Ook in de zorgsector, waar kwaliteit en hygiëne belangrijk zijn, zijn Aquacare drinkwatersystemen geïnstalleerd. In bedrijven genieten werkgevers en werknemers eveneens van heerlijk gekoeld drinkwater.

Aquacare is lid van Aqua Belgica, de Belgische beroepsvereniging van waterbehandelingsbedrijven. Een garantie voor betrouwbaarheid. De producten en diensten van Aquacare stemmen volledig overeen met de richtlijnen van deze beroepsvereniging, dit zowel wat deontologie betreft als de vereisten voor een goede waterbehandelingsinstallatie.

Wat is onze missie?

Met Aquacare haalt u het maximum uit het gebruik van uw water:

Dankzij de waterontharders van Aquacare geniet ieder gezin van de voordelen van zacht water. Ook professionelen hebben er voordeel aan om zacht water te gebruiken voor hun activiteiten. Of het nu gaat om het bereiden van een maaltijd of het wassen van auto’s in een wasstraat. Het uitstekende resultaat is onder andere te danken aan de Aquacare waterontharder. Deze verwijdert de agressieve kalk uit het water.

Drinkwatersystemen zorgen dat iedereen op een duurzame manier water kan drinken. Ze worden aangesloten op de waterleiding. Zo wordt het water zonder CO2-uitstoot geleverd. De Aquacare drinkwatersystemen behandelen het leidingwater zodat het een aangename, neutrale smaak krijgt. Na koeling en een eventuele toevoeging van koolzuurgas, door het Aquacare drinkwatertoestel, geniet iedereen op een zeer milieuvriendelijke manier van heerlijk drinkwater. Én de planeet wordt van het afval van lege flessen bespaard.

Garantie

Aquacare garandeert een optimaal gebruik en lange levensduur van haar waterontharders. U kunt daarom kiezen voor verschillende garantieformules:

Zilver (2 jaar), Goud (15 jaar), Platinum (20 jaar)

Naargelang uw keuze geniet u van de bijhorende service. 

Wettelijke garantie

Vrijblijvend advies op maat

Wilt u meer informatie en vrijblijvend advies
op maat over waterontharders?

Ja, ik wil advies op maat

Vrijblijvend advies op maat

Wilt u meer informatie en vrijblijvend advies
op maat over drinkwatersystemen?

Ja, ik wil advies op maat

Contact

Stel vrijblijvend vragen over onze producten en diensten.

Neem contact op 

Gratis nummer (24u/24):

0800 220 02

Bel mij terug

Online shop

U bestelt gemakkelijk onze producten in onze online shop.

Bekijk