Contact

Waarom Kinetico Aquacare?

Met Kinetico Aquacare haalt u het maximum uit uw water!
 

Nummer één in het behandelen van water

Kinetico Belgium nv maakt deel uit van Kinetico Inc. een Amerikaanse producent van - en marktleider in - waterbehandelingsapparatuur. Als waterexpert ontwikkelt het de meest innovatieve producten om de beste waterkwaliteit te garanderen. Miljoenen klanten wereldwijd genieten zo dagelijks van heerlijk water.

 

Waterontharders

Kinetico is sinds 1970 de uitvinder van waterontharders en filters zonder elektriciteit. Dit is nog steeds het beste systeem! Geen gedoe met elektriciteit, timers en computers want de toestellen werken hydraulisch met de kracht van bewegend water. En dankzij de dubbele harstank hebt u 24 uur op 24 zacht water, in tegendeel tot toestellen met één tank.

 

Drinkwatersystemen

Sinds 2004 biedt Kinetico Aquacare drinkwatersystemen aan voor particulieren en professionelen. Hierdoor geniet u van heerlijk, gezuiverd drinkwater zonder te moeten sleuren met flessenwater. De professionele drinkwatersystemen zijn te vinden in vooraanstaande sterrenrestaurants, in de zorgsector en in verschillende bedrijven.

 

Economisch en ecologisch

De Kinetico waterontharders zijn hydraulisch aangestuurd. Hierdoor bespaart u op energie en draagt u bij tot een beter milieu. Met een Kinetico drinkwatersysteem drinkt u op een duurzame manier water. Het systeem wordt aangesloten op de waterleiding, zo wordt het water zonder CO2-uitstoot geleverd én bespaart u de planeet van het afval door lege flessen.

 

Overal een servicepunt in uw buurt

Onze servicepunten in België zijn verspreid over het hele land: in Herk-de-Stad, Wellen, Kessel-lo, Bornem, Dendermonde, Dilbeek, Eeklo, Harelbeke, Erembodegem, Bergen en Luik. Zo hebt u er altijd een in uw buurt. U kunt ons tijdens de kantooruren telefonisch bereiken via 0800 220 02!

 

Meer dan 45 jaar ervaring

We hebben meer dan 45 jaar ervaring in het verdelen, installeren en onderhouden van waterontharders. We ontwikkelden een slimme aanpak om waterproblemen te behandelen: efficiënt, effectief en economisch. Ook onze drinkwatersystemen zijn zeer kwalitatief. Jaren van kennis, expertise en ervaring maken Kinetico Aquacare een merk waarop u kunt vertrouwen!

 

Lid van Aqua Belgica

Kinetico Aquacare is lid van Aqua Belgica, de Belgische beroepsvereniging van waterbehandelingsbedrijven. De producten en diensten van Kinetico Belgium stemmen volledig overeen met de richtlijnen van deze beroepsvereniging, dit zowel wat deontologie als de vereisten voor een goede waterbehandelingsinstallatie betreft.

 

Garantie

Kinetico Aquacare garandeert een optimaal gebruik en lange levensduur van haar waterontharders. U kunt daarom kiezen voor de garantieformules:

Zilver (10 jaar), Goud (15 jaar) en Platinum (20 jaar)
Naargelang uw keuze geniet u van de bijhorende service.

Wettelijke garantie

Vraag een prijsofferte aan

Wilt u de kwaliteit van uw water verbeteren
met een waterontharder?

Ja, ik wil een offerte op maat

Vrijblijvend advies op maat

Wilt u meer informatie en vrijblijvend advies
op maat over drinkwatersystemen?

Ja, ik wil advies op maat