Overslaan en naar de inhoud gaan

Drinkwatersysteem
Premier RO

Wil je gefilterd kraanwater om van te genieten? Deze omgekeerde osmosefilter haalt verontreiniging, bacteriën, virussen, microplastics, ... uit je water. Hierdoor geniet je van echt zuiver, veilig gefilterd kraanwater van hoge kwaliteit voor verschillende doeleinden zoals: drinken, groenten wassen, gerechten en dranken bereiden, ramen wassen, … Door zijn doordacht ontwerp en zijn veelzijdigheid is het gepast voor elk huishouden.

  • ultrafijne waterfiltratie door omgekeerde osmose
  • grote capaciteit met minimale hoeveelheid water
  • perfect zuiver water voor meerdere doeleinden
  • ecologisch en duurzaam
  • zeer efficiënt

Vraag advies op maat

 

Drinkwatersysteem Premier RO van Kinetico zorgt voor gefilterd kraanwater

Lekker

Je drinkt steeds heerlijk, gefilterd kraanwater.

Economisch

Je hoeft geen zware flessen meer te kopen. Zo bespaar je op kosten voor de flessen en het afval.

Ecologisch

Het gefilterde kraanwater komt ononderbroken de kraan in de juiste hoeveelheid en kwaliteit. Zo kun je stoppen met flessenwater en ontstaat er geen vervuilend plastic afval.

Geen uitgesproken smaken

Kook met gefilterd kraanwater en proef de echte smaken van je ingrediënten.

Betere koffie en thee

Drink heerlijke warme dranken en proef hun authentieke smaak.

Lap je ramen zonder strepen

Gebruik gefilterd kraanwater bij het ramenlappen en geniet van een stralend resultaat. 

Duurzame prestatie

Biedt een grote capaciteit om zuiver water te produceren met een minimale hoeveelheid water. Dit resulteert in hoge waterbesparing en een duurzamere prestatie.

Hoe krijg je gefilterd kraanwater?

werking Premier ROEen carbon- en sedimentfilter gecombineerd met een membraan verwijdert heel wat onzuiverheden uit het water zoals: virussen, bacteriën, proteïnen, oliën, colloïden, chloor, zwevende deeltjes, macromoleculen, microplastics en micropoluenten (geneesmiddelen, pesticiden, industriële chemicaliën). 

Bij omgekeerde osmose wordt leidingwater omgezet in zeer kwaliteitsvol water. Hiervoor wordt het water door voorfilters, postfilters en een semi-doorlaatbaar membraan gestuurd. De hoge concentratie opgeloste zouten worden in het water behouden. Hierdoor geniet je na de osmose van gefilterd kraanwater van hoge kwaliteit met een heerlijke smaak en geur.

De Premier RO levert je met omgekeerde osmosefilter via de Premier RO smartkraan continu meteen gefilterd kraanwater. Het intelligente led-display waarschuwt je via leds over de status van de filter en hoe dringend hij vervangen moet worden.

Meer weten?
Meer informatie

Vraag advies op maat over
drinkwatersystemen

Interesse in een drinkwatersysteem en dus in continu heerlijk vers drinkwater? Een Kinetico Aquacare expert stelt je graag een systeem op maat voor.

Vul je gegevens hieronder in.

Ben je
bv.: +32123456789
bv.: +32123456789