Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlijk gefilterd water met waterfiltratiesysteem Premier RO

Wil jij met volle teugen genieten van heerlijk, gezuiverd drinkwater thuis? Met de Premier RO kan het! Makkelijk aan te sluiten op de kraan in jouw keuken, altijd toegang tot drinkwater. Ontdek meer over het product in dit artikel.

Wat is de Premier RO?

Onze Premier RO is een waterfiltratiesysteem is een apparaat dat gekoppeld wordt aan jouw keukenkraan zodat er enkel nog zuiver, gefilterd water uitkomt.

Het systeem wordt geleverd via de slimme Premier RO kraan, die je continu voorziet van gefilterd kraanwater. Maar dat is niet alles. Het intelligente led-display op de kraan geeft je inzicht in de status van de filter en waarschuwt je wanneer deze dringend vervangen moet worden. Zo ben je altijd verzekerd van het zuiverste water.

Hoe werkt het?

De Premier RO maakt gebruik van een geavanceerde omgekeerde osmosefiltratietechnologie om kraanwater om te toveren tot een verfrissende en zuivere dorstlesser. Maar hoe werkt dit ingenieuze systeem precies?

Het proces begint met een carbon- en sedimentfilter gecombineerd met een membraan, die de eerste onzuiverheden zoals virussen, bacteriën, proteïnen, oliën, colloïden, chloor, zwevende deeltjes, macromoleculen, microplastics en micropoluenten (geneesmiddelen, pesticiden, industriële chemicaliën) uit het water verwijderen.

Vervolgens ondergaat het water een omgekeerde osmoseprocedure. Hierbij wordt het leidingwater door een reeks voorfilters, postfilters en een semi-doorlaatbaar membraan gestuurd.

Tijdens dit proces worden alle onzuiverheden verwijderd. Het resultaat? Niets minder dan water van de hoogste kwaliteit, met een heerlijke smaak die de echte essentie van zuiverheid vastlegt.

De voordelen op een rijtje

De Premier RO biedt heel wat voordelen op verschillende vlakken:

  • Je geniet altijd van heerlijk gefilterd kraanwater dat smaakt zoals water hoort te smaken - puur en verfrissend.
  • Je bespaart niet alleen geld op de aanschaf van flessenwater, maar je vermindert ook de hoeveelheid afval die je produceert.
  • Koken met gefilterd kraanwater laat de ware smaken van je ingrediënten naar voren komen, zonder de invloed van onzuiverheden in het water.
  • Je bereidt heerlijke warme dranken die hun authentieke smaak behouden.
  • Je lapt je ramen met een glashelder resultaat, zonder strepen of vlekken.
  • Het heeft een grote capaciteit om zuiver water te produceren met een minimale hoeveelheid water. Dit resulteert in aanzienlijke waterbesparingen en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

Kortom: de Premier RO is de ultieme oplossing voor wie wil genieten van kraanwater van topkwaliteit, zonder gedoe en met oog voor het milieu. Het is tijd om afscheid te nemen van plastic flessen en te kiezen voor een zuiverdere, duurzamere toekomst met de Premier RO. Geniet van elk glas, elke kop koffie en elk moment met dit geavanceerde watersysteem.

Koop de Premier RO

Heb je interesse in de aankoop van het Premier RO drinkwatersysteem? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.