50 jaar Kinetico

Speciale actie

speciale actie

Gratis drinkwatersysteem

bij bestelling waterontharder

Profiteren van deze actie? Vraag hier meer info aan.

Overslaan en naar de inhoud gaan

Gezuiverd, kalkvrij leidingwater, essentieel voor een betere levenskwaliteit voor je gezin

Een goede gezondheid, een comfortabel leven, een rooskleurige toekomst, … Je gezin is het belangrijkste op aarde en verdient daarom het beste. Je staat er misschien niet bij stil, maar drinkwater speelt hierin een belangrijke rol. Ontdek hoe je gezin beschermt en de levenskwaliteit verbetert.

Een goede gezondheid

Dagelijks zo’n 2 liter water drinken is gezond. Maar hoe gezond is het water dat je consumeert? Veel Belgen zweren bij flessenwater in de veronderstelling dat het beter is dan kraantjeswater. Al is dat is niet per se waar. De oorzaak? Straffe marketing. Ons leidingwater wordt dagelijks op 67 punten gecontroleerd en is dus ook zeer kwalitatief. Wil je het bovendien nog meer verbeteren en naar eigen smaak personaliseren, dan kan dat met een filter en/of drinkwatersysteem. Kweek dus een goede gewoonte en tap wat vaker 100 % puur en heerlijk drinkwater uit de kraan. Gezondheid!

Een rooskleurige toekomst

Niet alleen is gezuiverd kraantjeswater gezond, het is ook beter voor het milieu. Hiermee beperk je de CO2-uitstoot die anders bij het produceren en transporteren van (plastic) flessenwater aan bod komt. Bovendien verklein je de plastic afvalberg waarin we nu verdrinken. Het lijkt misschien wel een druppel op een hete plaat, maar alle beetjes helpen. Alles voor een betere toekomst op onze enige aardbol. Toch?

Een comfortabel leven

Nog een voordeel, dat beter merkbaar is, is het comfort dat je ervaart door te switchen naar gezuiverd kraantjeswater. Dankzij een drinkwaterfilter, hoef je niet meer te sleuren met zware plastic waterflessen uit de supermarkt. Het gezuiverd water komt gewoon bij je thuis uit de kraan. Lekker makkelijk! Je bespaart op je aankoop moet niet meer op zoek naar stockage voor je waterflessen. Handig in onze steeds compacter wordende woningen! En het geld dat je bespaart kun je uitgeven aan andere zaken.

Zorgeloos wonen met kalkvrij water

Maar niet alleen de drinkbaarheid van het leidingwater is belangrijk. Ook het kalkgehalte is niet te onderschatten. We gebruiken leidingwater in voor allerlei toepassingen in huis: verwarmen, wassen, schoonmaken, douchen, … Te veel kalk in het water heeft een invloed op je hele woning en kan de levenskwaliteit behoorlijk aantasten. Zo zadelt het je op met enorm hoge herstellings- of vervangingskosten wanneer de verwarmingsinstallatie, vaatwasser, wasmachine, kranen, enzovoort stuk gaan. En kun je minder genieten van je koffie, een douchebeurt of zacht wasgoed. Ontdek hoe een waterontharder hierbij kan helpen.

Een gezondere huid en haar

Heb jij of een van je gezinsleden last van een droge huid, eczeem of een aan ander huidprobleem? Een droge haardos? Dan brengt dit heel wat ongemakken met zich mee. Een vervelend trekkerig gevoel na het douchen, jeuk, rode plekken die je probeert te verbergen, enzovoort. Vaak is het moeilijk om de oorzaak te achterhalen. Eén ervan is hard water. Kalk tast namelijk de natuurlijke barrière van je huid en haar aan. Maar ook douchen met te veel zeep of shampoo kan het meer uitdrogen. Kies daarom voor gezondheid en zacht water.

gezin beschermen kalk

Meer kookplezier

Verras je gezinsleden graag met een heerlijke maaltijd? Dan kan zacht water in de keuken niet ontbreken. Het is namelijk een van de grootste bronnen van kookplezier. Niet alleen maakt het je gerechten en dranken veel lekkerder, je hebt ook veel minder schoonmaakwerk. Bovendien gaan ook je dure keukenapparaten en -kranen veel langer mee. Welk heerlijk gerecht tover jij straks op tafel en hoe drink je je water erbij?

Wil je je gezin beter beschermen met zuiver en kalkvrij water? Ontdek meer over waterfilters, drinkwatersystemen en waterontharders die de levenskwaliteit bij je thuis enorm kunnen verbeteren.