Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer comfort dankzij een drinkwatersysteem

Wekelijks rijden we naar de supermarkt voor boodschappen. Sleuren met een nieuwe lading flessenwater hoort bij ons winkelritueel. Wat als je dit zou kunnen overslaan? Ontdek hoe je kunt genieten van meer comfort dankzij een drinkwatersysteem.

Nooit meer sleuren

Elke week sleur je met flessenwater. Van de supermarkt naar je auto en van je auto naar de bergruimte. Arme rug. Dit is voorgoed verleden tijd met een drinkwatersysteem. Hiermee geniet je thuis in alle comfort van heerlijk, gezuiverd water. Je tapt het gewoon rechtstreeks van de kraan. Bovendien hoef je geen lege plastic flessen meer te recycleren of lege glazen flessen naar de winkel of glascontainer te brengen. Wat een gemak!

100% genieten van zuiver drinkwater

“Dan kan ik toch ook gewoon water van de kraan drinken?” Horen we je denken. Oké, het drinkwater dat uit onze kraan komt is niet slecht. Maar het kan beter. Met een drinkwatersysteem pak je de smaak en kleine deeltjes zoals resten opgeloste chemicaliën, bacteriën, medicijnen en zware metalen aan. Resultaat: je drinkt heerlijk en puur drinkwater.

TIP: Combineer een drinkwatersysteem met een waterontharder en verlos jezelf ook van die vervelende kalkaanslag

zacht water

Meer plaats in je bergruimte

Dankzij een drinkwatersysteem heb je nu in je berging meer plaats om andere boodschappen te stockeren. Ideaal voor de steeds compacter wordende woningen. Ook het systeem zelf neemt nauwelijks plaats in. Ontdek het gamma drinkwatersystemen.

opbergruimte

Ruimte in je portemonnee

Met een drinkwatersysteem geniet je niet alleen van meer comfort tijdens de boodschappen, je bespaart ook nog eens een mooie som. Je moet namelijk niet meer betalen voor de aankoop- en afvalkosten van flessenwater. Ontdek hoeveel je kunt besparen.

Drinkwatersystemen Kinetico Aquacare

Essential is een waterfiltratiessysteem dat gemakkelijk te installeren is op je kraan. Dankzij een carbonfilter (actieve kool) worden chloor en mogelijke verontreinigde stoffen uit het water gehaald. Wil je een nog betere zuivering, dan kun je gaan voor Pure 350. Dit is een compact drinkwatersysteem dat werkt via omgekeerde osmose. Zo drink je lekker, gezuiverd drinkwater uit je eigen kraan. Liever een in-home systeem? Check dan KM ZERO20 en RED&BLUE.

Wil je ook comfortabel genieten van heerlijk gezuiverd drinkwater? Neem hieronder vrijblijvend contact op voor advies op maat.